Kineski voice over

Voice over je produkciona tehnika u kojoj se glas osobe snima za upotrebu van ekrana. Iako se uglavnom koristi kao referenca za filmove i televiziju, voice over može se takođe koristiti za igre, video snimke, crtane filmove, reklame, telefonske usluge i još mnogo toga. Radi se o pružanju glasa za upotrebu u profesionalnom audio delu.

Ako ste ovde, to je verovatno jer na internetu tražite najbolje kineske voice over usluge.  Došli ste na pravo mesto. Sarađujemo sa kineskim izvornim govornicima kako bismo osigurali da vaši mediji budu pristupačni ljudima širom sveta. Ako trebate da ciljate određenu publiku, poput regionalnih dijalekata ili govornika sa određenim naglaskom, potrudićemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš budžet. Da bismo osigurali da dobijete pravi glas za određeni posao, obezbedili smo vam uzorke naših kineskih glasovnih glumaca na izbor, koji vam omogućavaju da izaberete onoga za koga mislite da najbolje odgovara.

Uzorci glasovnih snimaka:

Zašto trebate da izaberete nas umesto drugih pružatelja voice over usluga?

Mi smo najprikladniji, najsigurniji i najpovoljniji izbor zbog našeg globalnog dometa, visokih standarda i multikulturalnog tima. Naši projektni menadžeri mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktiranjem lokalnih posrednika koji rade tamo gde se nalazi vaša ciljna publika.

Radeći iz potpuno lokalizovane skripte, vaš završeni projekat biće u potpunosti prilagođen uživanju vaše nove publike, a vaša poruka će biti savršeno prikazana sa idealnom visinom glasa, tonom i ritmom. Ponudićemo vam naš rad u formatu po vašoj želji, spreman za uključivanje u vaš projekat.

Fokusirajte se na dostizanje sveta. Mi ćemo se fokusirati na voice over usluge koje vas vode u tom pravcu.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena