Prevodilac za španski jezik

Da li Vam treba prevod sa srpskog na španski ili obrnuto? Naša prevodilačka agencija nudi precizne prevodilačke usluge, u dogovoreno vreme i po konkurentnim cenama. Molimo ne oklevajte da nas kontaktirate.

Španski ili kastilijanski jezik je zapadni romanski jezik koji je nastao u kastiljskoj oblasti u Španiji. Španski jezik je treći najzastupljeniji jezik na svetu (posle kineskog i engleskog). Otprilike 525 miliona ljudi iz celog sveta govori španski.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na španski jezik

Prevodi sa španskog na srpski jezik

Prevod španskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena