SEO prevođenje

SEO je skraćenica za Optimizaciju pretraživača, što znači optimizacija internet stranica za pretraživače. To je istovremeno i proces kojim se internetska stranica optimizuje za pretraživače kako bi je sajt svrstao među prve rezultate pretraživača.

Ključne reči igraju važnu ulogu u ovom procesu, na koje se internetska stranica ili sadržaj takođe prilagođava. Ovo povećava mogućnost da će posetilac internetske stranice tokom provere učitavanja, takođe videti, kliknuti i posetiti Vašu internetsku stranicu.

Kao rezultat, Vaša internetska stranica će biti ispred konkurencije u pretraživanju pretraživača za usluge i proizvode koje nudi Vaše preduzeće.

Prevodilačke usluge za SEO

Ako želite da Vaše preduzeće prodre i proširi se na inostrano tržište, preporučuje se prevod internetske stranice. Pročitajte više ovde.

Ono što unosimo u pretraživače (Google, Yahoo, Internet Explorer, Chrome, Opera, itd.) tokom našeg svakodnevnog pretraživanja interneta su takozvane ključne reči. Pomažu nam da se prikažu internetske stranice koje su povezane sa pisanim ključnim rečima tokom pregledavanja. Na primer, pomoću ključnih reči kao što su prevod, prevođenje, prevodilačka agencija možemo pronaći internetske stranice pružalaca prevodilačkih usluga.

Međutim, nisu sve ključne reči za Vašu internetsku stranicu neophodne na svim tržištima. Na primer, kada tražite prevodilačku agenciju na slovenačkom tržištu, ključne reči kao što su prevod i prevođenje su važne, dok u Slovačkoj njihovi ekvivalenti „prekladi“ i „prekladanie“ takođe mogu značiti kretanje, motanje, okvir ili čak prostorno kretanje, što naravno nije vezano za prevodilačku agenciju. Kao rezultat toga, sajt Vaše prevodilačke agencije neće biti među prvim rezultatima pretrage. Shodno tome, Vaša kompanija treba da sarađuje sa prevodilačkom agencijom koja već ima veliko iskustvo u toj oblasti i sarađuje sa prevodiocima iz celog sveta koji su izvorni govornici ciljnih jezika i stručnjacima na ciljnim tržištima.

Takođe presudno u prevođenju internetske stranice na strani jezik i SEO optimizacija je analiza Vaše konkurencije i prilagođavanje ključnih reči prema njihovim pozicijama.

U kompaniji K&J Translations preveli smo i lokalizirali internetske stranice za nekoliko kompanija, a takođe smo omogućili i SEO za njihovu optimizaciju. Potrudićemo se da Vaša prevedena internetska stranica izgleda potpuno izvorno izvornim govornicima ciljnog jezika.

Povećajte prodaju kvalitetnim prevodom veb sadržaja. Pomoću naših kvalitetnih prevoda Vaša će internetska stranica biti dostupna svetskom tržištu!

Pored prevođenja internetskih stranica i SEO optimizacije nudimo i sledeće usluge:

  • Dodatna lektura teksta (preporučuje se posebno kada je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena