Prevodilac za nemački jezik

Naša prevodilačka agencija nudi visokokvalitetne usluge prevođenja nemačkog jezika. Naši prevodi su precizni, tačni i po konkurentnim cenama. Ponosni smo na naše pouzdane usluge, najbolje vreme odziva i povoljne cene.

Nemački je zapadnogermanski jezik i službeni je jezik u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Lihtenštajnu i Namibiji. Takođe je jedan od tri zvanična jezika Luksemburga. Nemački je jezik sa najvećim brojem govornika maternjeg jezika u Evropi. Otprilike 110 miliona ljudi govori nemački. Nemački je definitivno jedan od jezika koji može otvoriti mnoga vrata na inostranom tržištu. Sretni smo što Vam možemo pomoći u Vašem poslu.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na nemački jezik

Prevodi sa nemačkog na srpski jezik

Prevod nemačkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena