Prevod češkog jezika

Ako Vam je potreban kvalitetan, brz prevod sa engleskog na češki jezik ili obrnuto i to po pristupačnim cenama, mi Vam u tome možemo pomoći! Pogledajte naše usluge prevođenja za češki jezik!

Češki jezik je zapadnoslavenski jezik i službeni jezik Češke Republike. Govori ga preko 10 miliona ljudi. Češka abeceda sastoji se od 42 vokala i suglasnika, uključujući neka slova koja se koriste samo u češkom jeziku (na primer ě, ň, ř, ů). Češka graniči sa Nemačkom, Austrijom, Slovačkom i Poljskom. Bila je deo Čehoslovačke do 1. januara 1993. Češka Republika je članica Evropske unije od 2004. godine.

Naši prevodioci Vam nude:

Prevodi sa srpskog na češki jezik

Prevodi sa češkog na srpski jezik

Prevod češkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena