Prevod islandskog jezika

Ako su Vam potrebne prevodilačke usluge sa srpskog jezika na islandski ili obrnuto, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod islandskog jezika različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u najbržem mogućem roku!

Islandski je jedan od severnogermanskih jezika, koji danas najviše podseća na ferjarski jezik. Posebnost Islanda su slova þ, koje se na srpskom piše kao th, i ð, koje se piše kao eth ili edh.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na islandski jezik

Prevodi sa islandskog na srpski jezik

Prevod islandskog  jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena