Prevod hrvatskog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja hrvatskog jezika, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u optimalnom roku.

Hrvatski jezik je slavenski jezik, koji se govori u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Hrvatski jezik jedna je od četiri vrste srpskohrvatskog jezika i govori ga oko 5,5 miliona ljudi. Postoje tri glavne grupe hrvatskih narečja: čakavsko, kajkavsko i štokavsko. Nazivi ovih narečja potiču iz njihove upitne zamenice šta – ča, kaj, što. Hrvatski je napisan Gajevim latiničkim pismom.

Naša ponuda uključuje:

Prevodi sa srpskog na hrvatski jezik

Prevodi sa hrvatskog na srpski jezik

Prevod hrvatskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih ustlova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena