Prevodilac za italijanski jezik

Da li ste se našli u komunikaciji sa osobom koja govori italijanski ili kompanijom u kojoj se pretežno govori italijanski? Mi Vam možemo pomoći! Naša prevodilačka agencija može Vam ponuditi savršene, visokokvalitetne usluge prevođenja za italijanski jezik po povoljnim cenama!

Italijanski je romanski jezik. Najviše se koristi u Italiji, San Marinu i Švajcarskoj. Italijanski je službeni jezik Vatikana i službeni jezik italijanskih manjina u Sloveniji i Hrvatskoj. Italijanski jezik se razvio iz florenitanskog narečja (koristili su ga Dante Alighieri, Giovanni Boccaccio, Francesco Petrarca i drugi). Italijanski jezik koristi dvostruke suglasnike. Oko 62 miliona ljudi govori italijanski iz celog sveta. Italija je članica Evropske unije od 1958.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na italijanski jezik

Prevodi sa italijanskog na srpski jezik

Prevod italijanskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena