Zagrantovani kvalitet usluga

K&J Translations nudi pristupačne, brze i što je najvažnije, kvalitetne usluge prevođenja. Radimo sa preko 5000 prevodioca iz cele Evrope koji nisu samo izvorni govornici već i stručnjaci u svojoj oblasti. Nudimo sledeće usluge:

K&J Translations garantuje pružanje svih usluge lekture i prevođenja u skladu sa DIN EN ISO 17100 i ISO 9001 certificiranim standardima koje je izdala Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO).

ŠTA TO ZNAČI?

Svetski certifikat za prevođenje ISO 17100 je novi specifični certifikat za prevodilačke usluge koji pokazuje poverenje klijenata, dobro organizovan radni tok koji daje kvalitetne rezultate, kontinuiranu optimizaciju usluga i povećanje konkurentnosti na tržištu. To osigurava upotrebu jedinstvene terminologije, definisanje osnovnih zahteva za sve prevodilačke usluge i uspostavljanje saradnje između klijenata i pružalaca usluga.

Drugi standard prevođenja koji sledi naša prevodilačka agencija je ISO 9001: 2015 i objavljen je 2015. Standard se zasniva na principima upravljanja kvalitetom, koje danas koristi više od milion organizacija u 178 zemalja. Sadržaj standarda osigurava uspešno upravljanje kvalitetnim procesima i procedurama i rezime je dobre poslovne prakse.

U praksi ovo omogućava organizacijama da pokažu sposobnost pružanja visokokvalitetnih proizvoda i usluga, koji su u skladu sa zahtevima kupca ili klijenta.

K&J Translations nudi kvalitetan prevod tekstova iz različitih oblasti (ekonomija, građevinarstvo, bankarstvo, tehnika, inženjerstvo, sport, turizam, literatura, novinarstvo, obrazovanje itd.). Danas je pristupačnost vrlo važna i na osnovu koje se klijent odluči za korišćenje prevodilačkih usluga. Kako smo toga svesni, nudimo pristupačne cene koje su konkurentne na tržištu prevoda i lekture.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

[contact-form-7 id="841" title="Obrazec_podstrani"]
Besplatna
procena