Prevodilac francuskog jezika

Naša prevodilačka agencija nudi brze i pouzdane prevode na francuski jezik. Bilo da Vam treba prevod sa ili na francuski jezik, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Francuski je jedan od najvažnijih romanskih jezika. Francuski je službeni jezik u 29 zemalja, uključujući Francusku, Belgiju, Luksemburg, Švajcarsku, Monako, Kanadu i brojne afričke države. Postoji oko 76 izvornih govornika iz celog sveta. Francuski jezik je službeni administrativni jezik – osnovni ili drugi jezik mnogih međunarodnih organizacija, kao što su Evropska unija, Ujedinjene nacije, Međunarodni olimpijski komitet… Samim tim, francuski je veoma važan poslovni jezik.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na francuski jezik

Prevodi sa francuskog na srpski jezik

Prevod francuskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena