Ostali jezici

Da li vam je potreban kvalitetan i brz prevod srpskog teksta u kombinaciji sa većinom jezika u svetu po povoljnim cenama?

Prevodilačka agencija K&J Translations radi na engleskom, nemačkom, poljskom, slovenačkom, slovačkom i hrvatskom tržištu. Svojim klijentima nudimo kvalitetne usluge prevođenja i lekture na 85 svetskih jezika. Mi smo mladi međunarodni tim koji radi sa više od 5000 prevodilaca i izvornih govornika iz cele Evrope. Svesni smo važnosti kvaliteta prevoda, kao i brze i efikasne komunikacije s klijentima. Nama su Vaša očekivanja na prvom mestu!

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog jezika

Prevodi na srpski jezik

Prevod srpskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

    Besplatna
    procena