Prevodilac za slovenački jezik

Da li Vam treba kvalitetan, pristupačan i brz prevod sa srpskog na slovenački ili obrnuto? Došli ste na pravo mesto. Možemo Vam ponuditi pristupačne i kvalitetne usluge prevođenja u različitim jezičkim kombinacijama.

Slovenački jezik je slavenski jezik. U Sloveniji je službeni jezik, a govori ga blizu 2,5 miliona ljudi u celom svetu. Slovenačka abeceda sastoji se od 25 slova, uključujući neka slova češća u slavenskim jezicima (š, č, ž). Slovenački jezik jedan je od 24 zvanična jezika Evropske unije.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na slovenački jezik

Prevodi sa slovenačkog na srpski jezik

Prevod slovenačkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.