Prevodilac za mađarski jezik

Da li su Vam potrebne usluge prevođenja mađarskog jezika? Nalazite se na pravom mestu. Naši profesionalni prevodioci mogu Vam ponuditi pouzdan prevod i u dogovoreno vreme. Molimo Vas, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Mađarski jezik je ugro-finski jezik koji se govori u Mađarskoj, ali i u nekim delovima Rumunije, Slovačke, Hrvatske… Mađarski jezik govori otprilike 13,6 miliona ljudi. Kao finski i estonski, mađarski pripada porodici uralskih jezika, a najbliži su mu Mansi i Khanti.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na mađarski jezik

Prevodi sa mađarskog na srpski jezik

Prevod mađarskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena