Prevod e-trgovine (e-commerce)

Uz brzi razvoj tehnologije i interneta, e-trgovina postala je veoma popularna. Ljudi kupuju putem interneta jer je zgodno, lako i prijatno. Međutim, svojim kupcima možete dodatno olakšati iskustvo kupovine putem interneta tako što ćete im dozvoliti da istražuju svoju ponudu na maternjem jeziku. Prevođenje internetskih prodavnica je suštinska komponenta dopiranja do međunarodnih kupaca.

Opisi proizvoda i usluga su presudni za Vašu ponudu i pružaju osnovne informacije potencijalnim kupcima. Pa zašto ne napraviti ponudu na njihovom jeziku? To možete učiniti uz pomoć naših prevodilaca koji imaju potrebno znanje o internetskom poslovanju i iskustvo u prevođenju e-trgovina iz mnogih sektora (moda, elektronika, sportska odeća i dodaci itd.).

Zašto prevoditi Vašu internet trgovinu?

  • Vaša korisnička baza, a samim tim i količina prodaje, proširit će se.
  • Dobit ćete klijente koji govore strane jezike i samim time više prihoda.
  • Zastupaćete svoj posao širom sveta.
  • Dobićete nove poslovne partnere.

Povećajte prodaju uz pomoć kvalitetnog prevoda proizvoda na Vašoj internetskoj stranici. Uz naše kvalitetne usluge prevođenja e-trgovine, Vaši proizvodi će biti lako dostupni svetskom tržištu!

Pored prevođenja internetskih stranica, nudimo i sledeće usluge:

  • Dodatna lektura i korektura teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Pročitajte naše blogove o prevodu veb stranice e-trgovine:

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

    Besplatna
    procena