Prevodilac za slovački jezik

Prevođenje sa ili na slovački jezik nikada nije bilo tako jednostavno. Naši prevodioci za slovački jezik obezbeđuju kvalitetne prevode u najkraćem mogućem roku!

Slovački jezik je zapadnoslovenski i službeni jezik Slovačke, ali se govori i u pojedinim delovima Sjedinjenih Država, Češkoj, Srbiji, Rumuniji, Poljskoj, Irskoj, Kanadi… Postoji oko 5 miliona govornika slovačkog jezika na celom svetu. Slovačka abeceda sastoji se od 46 slova uključujući slova Ľ i Ĺ koja možemo naći samo u slovačkom jeziku.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na slovački jezik

Prevodi sa slovačkog na srpski jezik

Prevod slovačkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena