Prevodilac za srpski jezik

Ako su Vam potrebne prevodilačke usluge sa srpskog jezika ili na srpski jezik , ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u najbržem roku!

Srpski jezik je standardizovana varijacija srpskohrvatskog jezika. Službeni je jezik u Srbiji, na teritoriji Kosova i jedan od tri službena jezika Bosne i Hercegovine. Standardni srpski jezik zasnovan je na najrasprostranjenijem srpskohrvatskom dijalektu, štokavskom, koji je takođe dijalekt u standardnom hrvatskom jeziku. Srpski jezik je jedini evropski standard čiji govornici koriste i ćirilicu i latinicu.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog jezika

Prevodi na srpski jezik

Prevod srpskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena