Prevodilac za švedski jezik

Ako su Vam potrebne prevodilačke usluge sa srpskog na švedski jezik ili obrnuto, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u najbržem roku!

Švedski je severnogermanski jezik koji se govori u Švedskoj, Finskoj i na obali Estonije. Zajedno sa danskim i norveškim jezikom, potiče od staronordijskog jezika. Abeceda se sastoji od 29 slova, a u gramatici postoje 2 gramatička roda: uobičajeni muški i ženski rod i srednji. Baš poput danskog, i švedski može da formira složene reči, što švedski rečnik čini teoretski neograničenim.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na švedski jezik

Prevodi sa švedskog na srpski jezik

Prevod švedskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

    Besplatna
    procena