Prevođenje softvera

Svakom računaru, tabletu ili mobilnom telefonu potreban je softver kako bi funkcionisao.

Softver je podeljen na sistemski softver i korisnički (aplikativni) softver. Sistemski softver je podeljen na operativne sisteme, razvojne alate i servisne ili uslužne programe. Korisnički softver, međutim, uključuje standardni i prilagođeni softver.

U programiranju se koristi takozvani programski jezik koji služi programerima za čitanje određenog programa. Softver se proizvodi na mnogim svetskim jezicima, pa je često potreban prevod.

Ako kompanija želi svoj softver plasirati na strana tržišta, prvo ga mora prevesti na strani jezik. Dobar prevod softvera poboljšava kvalitetu korisničkog iskustva i povećava zadovoljstvo korišćenjem programa.

K&J Translations nudi profesionalne, visokokvalitetne, pouzdane i povoljne usluge prevođenja softvera. Garantujemo da će Vaš softver prevesti specijalizovani stručnjaci i izvorni govornici ciljnog jezika.

Sa našim prevodima Vaši će proizvodi biti lako dostupni na globalnom tržištu. Naši prevodioci će pružiti kvalitetnu prezentaciju na stranim jezicima. Rado ćemo Vam pomoći na putu ka uspehu!

Pored prevođenja, nudimo i sledeće usluge:

  • Dodatna lektura teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena