Prevodilac za ruski jezik

Ako su Vam potrebne prevodilačke usluge sa srpskog na ruski ili obrnuto, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u najbržem roku!

Ruski jezik je istočnoslovenski jezik, službeni u Rusiji, Belorusiji, Kazahstanu i Kirgistanu. Ruski pripada porodici indoevropskih jezika, jedan je od četiri živa istočnoslovenska jezika i deo je većeg balto-slavenskog ogranka. To je najrašireniji jezik slavenskih jezika i najveći maternji jezik u Evropi. Otprilike 144 miliona ljudi govori ruski. Ruski je osmi najzastupljeniji jezik na svetu po broju izvornih govornika i sedmi po ukupnom broju govornika.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na ruski jezik

Prevodi sa ruskog na srpski jezik

Prevod ruskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena