Prevod grčkog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja sa srpskog jezika na grčki ili obrnuto, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u najbržem roku!

Grčki je indoevropski jezik koji danas govori oko 13 miliona ljudi. To je najstariji od svih živih evropskih jezika, istorijski i kulturološki gledano, i jedan od najuticajnijih. Grčki je napisan grčkim pismom, što se danas široko koristi u nauci, posebno u matematici.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na grčki jezik

Prevodi sa grčkog na srpski jezik

Prevod grčkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Cene prevoda
Prevodi

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.