Naš tim

Sašo

Menadžer projekata na slovenačkom, nemačkom i austrijskom tržištu. Diplomirao je nemački jezik i prevodilac je sa prirodnim darom za jezike. Vodi brigu o organizaciji projekata i njihovoj uspešnoj realizaciji na slovenačkom i nemačkom tržištu.

Katarina

Voditeljica ureda i menadžer projekata na slovenačkom i slovačkom tržištu i prevodilac za jezičku kombinaciju slovenački-slovački. Nakon uspešnog učenja slovenačkog jezika, počela je raditi kao prevodilac u Sloveniji. Sada je ona nezamenjiv deo tima K&J Translations.

Slavo

Koordinator prodaje i menadžer za klijente na slovačkom i italijanskom tržištu. Izvorni govornik slovačkog jezika sa izuzetnim poznavanjem italijanskog jezika, koje je stekao tokom svoje dvojezičke studije u Slovačkoj i Italiji. Prijatno poslovno ćaskanje je zagarantovano!

Laura

Rukovodilac projekata na španskom tržištu i prevodilac u jezičkim kombinacijama engleski-španski i nemački-španski. Počela je da sarađuje sa kompanijom K&J Translations kao honorarni prevodilac; sada je zahvaljujući svojim kompetencijama, efikasnosti i kvalitetnim rezultatima postala član našeg tima i odgovorna je za špansko tržište.

Wojciech

Menadžer projekata na poljskom i slovačkom tržištu. Izvorni govornik poljskog jezika, koji je diplomirao slovački jezik. Entuzijasta za jezike, koji pronađe odgovor na svako jezičko pitanje. Voljan je da se nosi sa svim izazovima u prevodu.

Kateřina

Menadžer projekata na češkom tržištu. Izvorni govornik češkog i slovenačkog jezika. Radi kao prevodilac češkog, slovenačkog i engleskog jezika. Magistrirala je pravo, a specijalizovala se za prevođenje tekstova iz različitih pravnih područja. Vrlo je komunikativna i uvek je voljna pomoći.

Jože

Šef finansija i marketinga. Mašinski inženjer, koji je strast pronašao u marketingu i ekonomiji. Vodi računa o oglašavanju, poboljšanjima na mreži, ugovorima i finansijama kompanije. Stalno je u kontaktu sa knjigovodstvom i obožava brojeve i programe svih vrsta.

Senad

Senad je specijalizovan za prodaju i inovacije. Sjajan je prodavač i zadužen za sticanje novih klijenata. On se takođe brine za sve moguće hardverske i softverske probleme.

Melanie

Melanie je magistrirala društvene i političke nauke. U našoj kompaniji je zadužena za ugovore, dokumentaciju i za stolno izdavaštvo.

Svjetlana

Svjetlana je koordinator projekata za hrvatsko, srpsko i bosansko tržište. Magistrirala je psihologiju, zato uvek zna kako se povezati sa našim klijentima.

Fatima

Fatima je menadžer kvaliteta. Studirala je lingvistiku i ima oko za detalje. Uvek može primetiti i ispraviti štamparske greške i manje propuste.

Anđela

Postala je deo našeg tima nakon studija italijanskog jezika. Zadužena je za prevode i lektorisanja na italijanskom jeziku.

Aida

Aida je specijalizovani prevodilac za nemački i engleski jezik. Vrlo je precizna i tačna, te vešta u prevođenju konkursa i pravnih sadržaja.

Besplatna
procena