Kolačići

Šta su kolačići?

Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje sadrže informacije sa Vaše posete internetskoj lokaciji koje se čuvaju u Vašem računaru. Pretraživač, koji koristi računar, kontroliše skladištenje kolačića. Možete da ograničite ili onemogućite kolačiće u podešavanjima pretraživača. Kolačići nisu štetni i uvek su vremenski ograničeni.

Zašto su nam potrebni kolačići?

Kolačići su osnova ako želimo da garantujemo jednostavne i prijateljske mrežne usluge za naše korisnike. Kolačići olakšavaju i pojednostavljuju interakciju između korisnika i internetske stranice. Omogućavaju internetskoj lokaciji da pamti individualne preferencije i aktivnosti, štedeći vreme i doprinoseći efikasnijem i jednostavnijem pregledavanju. Kolačići mogu zapamtiti Vaša podešavanja, Vaše unose u veb formulare i slično. Korišćenjem kolačića možemo pratiti broj poseta na našoj internetskoj stranici, što nam pomaže u otkrivanju i ispravljanju eventualnih grešaka i nedostataka.

Koje podatke prikupljamo i zašto?

Statistika
Google Analytics
Na našoj internetskoj stranici koristimo usluge Google analitike (engl. Google Analytics) da bismo upravljali statistikom poseta internetskoj stranici.

Oglašavanje
Facebook Pixel
Za upotrebu novog marketinga koristimo Facebook na našoj internetskoj stranici.

Sa kim delimo Vaše podatke?

Naša internetska stranica deli Vaše lične podatke samo sa Google Analitics uslugama i Facebook alatima za oglašavanje. Kjtranslations.com ne deli nikakve druge podatke sa trećim licima.

Koliko dugo čuvamo Vaše lične podatke?

Ne prikupljamo Vaše podatke. Sve Vaše lične podatke čuvaju Google Analitics i Facebook alati za oglašavanje. Svi podaci se brišu u skladu s Google ili Facebook pravilima.

Koja prava imate što se tiče Vaših ličnih podataka?

Budući da ne pohranjujemo Vaše lične podatke, ne postoji mogućnost njihove zloupotrebe.

Kako štitimo Vaše podatke?

Vaši podaci će biti obrađeni preko sigurnog servera kod pružatelja usluga neoserv.si. Ni mi ni provajder ne čuvamo nikakve Vaše lične podatke.

Kako štitimo Vaše lične podatke?

Vaši lični podaci se obrađuju preko sigurnog servera čiji je host neoserv.si hosting provajder. Ni mi ni pružaoci hostinga ne prikupljamo ili čuvamo Vaše lične podatke.

Možete odabrati da li želite da omogućite kolačiće na svom računaru. Postavke kolačića možete kontrolisati ili promeniti u podešavanjima pretraživača. Za više informacija o podešavanjima kolačića, izaberite svoj pretraživač.

Ako promenite ili obrišete datoteku kolačića, ako promenite ili ažurirate računar, možda ćete morati ponovo da onemogućite kolačiće. Čitav proces upravljanja ili brisanja kolačića razlikuje se u različitim pretraživačima. Ako vam je potrebna pomoć, možete da pregledate odeljak “pomoć“ u pretraživačima. Praćenje Google analitike možete onemogućiti na ovom linku.

Besplatna
procena