Prevodilac za turski jezik

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja sa srpskog na turski jezik ili obrnuto, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u najbržem roku!

Turski jezik je aglutinativni jezik i pripada Oghuz grani turskih jezika. Kao najrašireniji turski jezik, službeni je jezik u Turskoj, a pored grčkog takođe na Kipru. Sam turski jezik ima više dijalekata, od kojih je posebno važan istanbulski dijalekt. Njegova fonetika je osnova današnjeg turskog standardnog jezika. Dijalekti unutar Turske podeljeni su u crnomorsku regiju (Karadeniz Sivesi), kao i u istočnoj, jugoistočnoj i centralnoj Anatoliji (Anadolu Sivesi) i na egejskom moru (Ege Sivesi).

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na turski jezik

Prevodi sa turskog na srpski jezik

Prevod turskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena