Prevod danskog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja sa engleskog na danski ili obratno, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u optimalnom roku!

Danski jezik pripada indoevropskim jezicima, tačnije porodici severnogermanskih jezika. Njime se služi oko 5,5 miliona ljudi, posebno u Danskoj, Nemačkoj, Grenlandu i na Farskim ostrvima. Posebnost danskog je da može da formira složenice, što vokabular čini gotovo neograničenim. Danski takođe nije upoznat sa konjugacijom ili deklinacijom, osim deklinacije imenica.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na danski jezik

Prevodi sa danskog na srpski jezik

Prevod danskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena