Prevod holandskog jezika

Ako su Vam potrebne prevodilačke usluge sa srpskog jezika na holandski ili obrnuto, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u najbržem roku!

Holandski jezik je zapadnogermanski jezik koji danas govori oko 20 miliona ljudi. Koristi se uglavnom u Holandiji, a u Belgiji se naziva flamanskim jezikom. Holandski jezik je mešavina engleskog i nemačkog jezika i sestrinskog jezika afrikansa. Posebnost holandskog rečnika je beeldspraak – slikovite i jedinstvene poslovice i metafore koje je gotovo nemoguće prevesti na bilo koji drugi jezik.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na holandski jezik

Prevodi sa holandskog na srpski jezik

Prevod holandskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena