Prevođenje godišnjih izveštaja

Godišnji izveštaj je vrlo važan dokument kompanije, jer sveobuhvatno predstavlja prošlo poslovanje i daje prognoze za budućnost. Mnoge kompanije pripremaju godišnje poslovne izveštaje. Verovatno ste i Vi među njima. Mnoge od ovih kompanija takođe trebaju prevod godišnjeg izveštaja nakon njegovog sastavljanja.

Prevođenje godišnjeg izveštaja veoma je dobra investicija u budućnost kompanije. Pored toga, potencijalni inostrani poslovni partneri ili investitori rado će pregledati prevod godišnjeg izveštaja kompanije. Takođe, kada se kompanija želi zadužiti u inostranstvu, zajmodavci novca biće zainteresovani za godišnji izveštaj. U svakom slučaju, biće potrebno i za poslovanje kompanije na inostranim tržištima i za njenu promociju.

Svesni smo da je dobro preveden godišnji izveštaj odraz uspešne kompanije, te stoga dajemo sve od sebe za svakog klijenta. Omogućujemo kvalitetan i brz prevod godišnjih izveštaja. Radimo sa odličnim prevodiocima i stručnjacima koji se fokusiraju na oblast računovodstva. Uz njihovu pomoć, Vaš prevod godišnjeg izveštaja biće tačan i terminološki relevantan.

Pri prevođenju godišnjih izveštaja posebna pažnja se posvećuje:

  • terminološkoj relevantnosti,
  • preciznosti i tačnosti,
  • kvaliteti i profesionalizmu prezentacije.

Nakon prevoda teksta, možemo Vam ponuditi dodatni jezički pregled godišnjeg izveštaja od strane naših stručnjaka ili izvornih govornika. Ovo će Vaš izveštaj učiniti još potpunim.

Poverite prevod svog godišnjeg izveštaja nama i našim stručnjacima!

Pored prevođenja godišnjih izveštaja, nudimo i sledeće usluge:

  • Dodatna lektura teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena