Prevod bosanskog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja sa engleskog na bosanski kao i obratno, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u optimalnom roku!

Bosanski jezik je indoevropski jezik i verzija srpskohrvatskog jezika. Službeni je jezik u Bosni i Hercegovini, a priznati jezik manjina je u Srbiji, Crnoj Gori i severnoj Makedoniji. Sastoji se od četiri narečja štokavskog dijalekta. Uticaj istočnjačke kulture na bosanski jezik ostavio je veliki trag, posebno u književnosti.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na bosanski jezik

Prevodi sa bosanskog na srpski jezik

Prevod bosanskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetskih stranica, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i usluge lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena