Voice over na francuskom jeziku

Voice over je produkciona tehnika gde se glas snima za upotrebu van scene. Iako se uglavnom koristi kao referenca za filmove i televiziju, voice over se može takođe koristiti za igre, video snimke, crtane filmove, reklame, telefonske usluge i još mnogo toga. Radi se o pružanju glasa za upotrebu u profesionalnom audio delu.

Ako ste ovde, to je verovatno jer na internetu tražite najbolje usluge voice over-a na francuskom jeziku. Došli ste na pravo mesto. Sarađujemo sa izvornim govornicima francuskog jezika kako bismo osigurali da publika širom sveta doživi vaše medije. Ako trebate da ciljate određenu publiku, poput regionalnih dijalekata ili govornika sa određenim naglaskom, pobrinućemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš budžet. Kako bismo osigurali da dobijete pravi glas za određeni posao, obezbedili smo vam izbor uzoraka naših francuskih glasovnih glumaca, tako da možete da izaberete onoga koji vam najviše odgovara.

Uzorci glasovnih snimaka:

Zašto trebate da izaberete nas umesto drugih provajdera voice over usluga?

Mi smo najpogodnija, najsigurnija i najisplativija opcija zahvaljujući našem globalnom dosegu, visokim standardima i multikulturalnom timu. Naši projektni menadžeri mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktiranjem lokalnih posrednika koji posluju tamo gde je vaša ciljna publika.

Radeći iz potpuno lokalizovane skripte, vaš završeni projekat će biti u potpunosti prilagođen za užitak vaše nove publike, a vaša poruka će biti savršeno prikazana sa idealnom visinom glasa, tonom i ritmom. Dostavićemo vam naš rad u formatu po vašoj želji, spreman za unošenje u vaš projekat.

Fokusirajte se na dostizanje svetske publike. Mi ćemo se fokusirati na voice over usluge koje vas vode u tom pravcu.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena