Voice over na hrvatskom jeziku

Voice over je produkciona tehnika u kojoj se glas osobe snima za upotrebu van scene. Iako je voice over najčešće korišćen kada se odnosi na filmove i televiziju, takođe se može koristiti za igre, video snimke, crtane filmove, oglase, telefonske usluge i još mnogo toga. Radi se o pružanju glasa za upotrebu u profesionalnom audio klipu.

Ako ste dospeli ovde, sigurno tražite najbolje online voice over usluge na hrvatskom jeziku. Pronašli ste pravo mesto. Radimo sa izvornim govornicima hrvatskog jezika kako bismo osigurali da publika širom sveta doživi vaše medije. Ako trebate da ciljate određenu publiku, poput regionalnih dijalekata ili govornika sa određenim naglaskom, potrudićemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš budžet. Da bismo osigurali da dobijete pravi glas za određeni posao, obezbedili smo vam uzorke naših hrvatskih glasovnih glumaca na izbor, tako da možete da izaberete onoga za koga mislite da najviše odgovara.

Uzorci glasovnih snimaka:

Zašto trebate da izaberete nas iznad ostalih provajdera voice over usluga?

Mi smo najprikladniji, najsigurniji i najpovoljniji izbor zbog našeg globalnog dometa, visokih standarda i multikulturalnog tima. Naši projektni menadžeri mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktiranjem lokalnih posrednika koji rade tamo gde se nalazi vaša ciljna publika.

Radeći iz potpuno lokalizovane skripte, vaš završeni projekat će biti u potpunosti prilagođen uživanju vaše nove publike, a vaša poruka će biti savršeno prikazana idealnom visinom glasa, tona i ritma. Ponudićemo vam naš rad u formatu po vašoj želji, spreman za uključivanje u vaš projekat.

Fokusirajte se na dostizanje sveta. Mi ćemo se fokusirati na voice over usluge koje vas vode u tom pravcu.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena