Voice over na italijanskom jeziku

Voice over je produkciona tehnika u kojoj se glas osobe snima za upotrebu van scene. Iako je voice over najčešće korišćen kada se odnosimo na filmove i televiziju, takođe se može koristiti za igre, video snimke, crtane filmove, oglase, telefonske usluge i još mnogo toga. Radi se o pružanju glasa za upotrebu u profesionalnom audio delu.

Ako ste dospeli ovde, sigurno tražite najbolje online usluge voice over-a na italijanskom jeziku. Pronašli ste pravo mesto. Radimo sa izvornim govornicima italijanskog jezika kako bismo osigurali da publika širom sveta doživi vaše medije. Ako trebate da ciljate određenu publiku, poput regionalnih dijalekata ili govornika sa određenim naglaskom, potrudićemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš budžet. Da bismo osigurali da za određeni posao dobijete pravi glas, obezbedili smo vam uzorke naših italijanskih glasovnih glumaca, koji vam omogućavaju da izaberete onoga za koga smatrate da najbolje odgovara.

Uzorci glasovnih snimaka:

Zašto trebate da izaberete nas umesto drugih provajdera voice over usluga?

Mi smo najprikladniji, najsigurniji i najpovoljniji izbor zbog našeg globalnog dometa, visokih standarda i multikulturalnog tima. Naši projektni menadžeri mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktiranjem lokalnih posrednika koji rade tamo gde se nalazi vaša ciljna publika.

Radeći iz potpuno lokalizovane skripte, vaš završeni projekat će biti u potpunosti prilagođen uživanju vaše nove publike, a vaša poruka će biti savršeno prikazana sa idealnom visinom glasa, tonom i ritmom. Ponudićemo vam naš rad u formatu po vašoj želji, spreman za uključivanje u vaš projekat.

Fokusirajte se na dostizanje svetske publike. Mi ćemo se fokusirati na voice over usluge koje vas vode u tom pravcu.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena