Prevođenja blogova

Blog je veb lokacija na kojoj autori objavljuju tekstove, slike i isečke, a čitaoci obično imaju mogućnost komentara. Karakteristika blogova je njihova jednostavnost upotrebe, koja omogućava čak i korisnicima bez širokog poznavanja rada na računaru da zajedno stvaraju prilikom pisanja. Blogovi mogu biti namenjeni vestima i komentarima na određene vesti ili mogu biti u obliku ličnih blogova. Mogu ih objaviti velike kompanije, kao i bilo koji pojedinac.

Tipični blog sadrži veliki broj medija kao što su slike, video snimci, linkovi za druge veb lokacije i još mnogo toga. Danas je „bloganje“ postalo toliko popularno da se s njim može zaraditi konkretna količina novca. Trenutno mnogi blogeri u Sloveniji na ovaj način zarađuju za život dobivajući najviše od reklama.

Ako želite da Vaši blogovi dostignu više čitalaca, preporučujemo Vam da ih prevedete. Tako ćete ući na inostrano tržište, steći ćete nove čitaoce i potencijalne nove investitore, koji će Vaše blogove učiniti sve popularnijim i čitanijim.

  • Više čitalaca,
  • više investitora i samim time veća zarada,
  • promovisanje Vašeg posla ili proizvoda na stranim tržištima,
  • veća popularnost.

K&J Translations nude kvalitetne, brze i povoljne prevode, istovremeno prepoznajući važnost Vaših blogova. Pobrinite se da Vaši blogovi dostignu i više čitalaca na stranim tržištima.

Pored prevoda blogova, nudimo i sledeće usluge:

  • Dodatna lektura i korektura teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena