Prevod kineskog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja sa srpskog jezika na kineski kao i obratno, ne oklevajte da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cenama i u optimalnom roku!

Kineski je proglašen silabičkim jezikom koji je deo sino-tibetanskih jezika. Ovaj jezik se smatra najraširenijim maternjim jezikom, jer ga govori 1,3 milijarde ljudi, što je petina ukupnog zemaljskog stanovništva. Jezik je podeljen na 6 do 12 narečja ili jezika, od kojih su najčešći mandarinski, Vu i kantonski. Tipična kineska reč je jednosložna i ne može se deklinirati i konjugirati, a višesložne reči su jednosložne.

Naša agencija Vam nudi:

Prevodi sa srpskog na kineski jezik

Prevodi sa kineskog na srpski jezik

Prevod kineskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevodilačka agencija K&J Translations može Vam ponuditi prevod internetske stranice, opštih uslova, uputstva za upotrebu, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu upotrebu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze, kvalitetne prevode po povoljnim cenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lekture i korekture od strane stručnog prevodioca za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobićete besprekorni tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili preko donjeg obrasca.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena