Voice over na nemačkom jeziku

Voice over je produkciona tehnika gde se glas snima za upotrebu van scene. Iako se uglavnom koristi kao referenca za filmove i televizije, voice over se može takođe koristiti za igre, video snimke, crtane filmove, reklame, telefonske usluge i još mnogo toga. Radi se o pružanju glasa za upotrebu u profesionalnom audio delu.

Ako ste dospeli ovde, sigurno tražite najbolje online usluge voice over-a na nemačkom jeziku. Došli ste na pravo mesto. Sarađujemo sa nemačkim izvornim govornicima kako bi osigurali da vaši mediji budu pristupačni ljudima širom sveta. Ako trebate da ciljate određenu publiku, poput regionalnih dijalekata ili govornika sa određenim naglaskom, pobrinućemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš budžet. Da bismo osigurali da za određeni posao dobijete pravi glas, obezbedili smo vam uzorke naših nemačkih glasovnih glumaca, koji vam omogućavaju da izaberete onoga za koga smatrate da najbolje odgovara.

Uzorci glasovnih snimaka:

Zašto trebate da izaberete nas umesto drugih provajdera voice over usluga?

Mi smo najpogodnija, najsigurnija i najisplativija opcija zahvaljujući našem globalnom dosegu, visokim standardima i multikulturalnom timu. Naši projektni menadžeri mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktiranjem lokalnih posrednika koji posluju tamo gde je vaša ciljna publika.

Radeći iz potpuno lokalizovane skripte, vaš završeni projekat će biti u potpunosti prilagođen za užitak vaše nove publike, a vaša poruka će biti savršeno prikazana sa idealnom visinom glasa, tonom i ritmom. Mi ćemo vam ponuditi naš rad u formatu po vašoj želji, spreman za uključivanje u vaš projekat.

Fokusirajte se na dostizanje svetske publike. Mi ćemo se fokusirati na voice over usluge koje vas vode u tom pravcu.

Otpremite datoteke
Besplatna
procena