Živimo u vrlo brzom dobu, što je vidljivo i iz zahteva naših klijenata. Mnogima od njih potreban je brzi prevod za prilično nisku cenu jer ga moraju „nagurati“ u određeni budžet kompanije. Jednako su važni kvalitet i doslednost, što na prvi pogled može izgledati kao nemoguća kombinacija.

Potrebne su 2 minute za čitanje članka.

Kako se možemo nositi s tim i ponuditi našim klijentima brzi i kvalitetan prevod po povoljnim cenama?

Pored iskusnih i efikasnih prevodilaca, naše „tajno oružje“ je i upotreba CAT alata. Prevodimo programima koji mogu izračunati broj reči i ponavljanja i memorisati segmente u prevodilačku memoriju (stvarajući na taj način unutrašnji rečnik pojmova), koji se sa brojem prevedenih tekstova neprestano povećava. Zbog toga Vam možemo pružiti kvalitetne prevode i ponuditi povoljne popuste na ponavljajuće segmente u Vašem dokumentu!

Šta ovo sve znači za Vas?

  • Brže ćete dobiti prevod.
  • Ista terminologija će se koristiti u svim Vašim dokumentima.
  • Dobijate popust na ponavljanja u tekstu, što smanjuje cenu celog prevoda!

Ovo, međutim, nije kraj svih prednosti CAT prevoda. Program prevođenja može raditi i sa formatima (JPEG, PDF) koje bi bilo teže prevesti zbog drugih okolnosti. Takođe održava osnovni grafički format dokumenata (u nekim slučajevima je krajnji rezultat gotovo identičan originalu).

Saradnja s iskusnim prevodiocem i dobar prevodilački program je od neprocenjive vrednosti za Vas, a uz to je još i povoljnija opcija. U slučaju da Vam treba prevod, KONTAKTIRAJTE NAS i mi ćemo pripremiti pojedinačnu cenu na osnovu analize Vašeg teksta.